2014-10-06 1017 浏览
cali-mex 字面解做系加洲同墨西哥 墨西哥菜系美国相当之流行,不小美国人都会去墨西哥餐厅用餐 毕竟大家都咁近我个人都几中意食墨西哥菜 香港我都走访过大大小小既餐厅 之前食过一间系加路连山道既一试难忘估唔到cali-mex都可以做到咁好食香港大部份真系堂食坐低既墨西哥卷都无包饭系入面,以据我所知,burrito系应该有豆蓉酱/黑豆加饭再加guacamole(绿色牛油果酱)salsa系入面包住一齐食,cali-mex正好满足左我呢几个愿望整体唔错既,价钱都系墨西哥餐既价钱,不过老实讲叫burrito就抵食d起码有饭垫底会饱肚味道唔太浓 要guacamole既话就要加18蚊 今次我叫左original chicken+gucamole 一共96蚊, 真系好大件好饱 食左一半食唔落女仔可以叫一份share 食tim!
估唔到cali-mex都可以做到咁好食

cali-mex正好满足左我呢几个愿望

味道唔太浓 要guacamole既话就要加18蚊
女仔可以叫一份share 食tim!

2014-10-06
5 分钟 (外卖自取)