2019-09-18 397 浏览
有人话,orange is the new black,加藤屋却不是新吉野家。近排加藤屋比网民吹奏得好紧要,成为潮流,因为加藤屋唔在各方面都比告别家优胜——价钱种类味道,同埋对香港嘅支持。21蚊一个tea,我系大学canteen都未必食到啦,加藤屋却可以抗通涨做呢个价。点解加藤屋有餐牌?原来呢间系唔似长沙湾个间order完自己拎,系送餐的!咁我叫咗个野菜豚肉饭小辣配玄米茶,但太肚饿食完先记得影相大家张就下我下次唔敢了。野菜唔似告野家咁小家白烚,食得出系有少少汁煮,豚肉正常,而辣其实都系加日本辣味粉,但可能我地呢十几年太习惯食个间x野家,所以估唔到加少少辣可以带来惊喜碗饭系细咗少少但21蚊唔计较啦。玄米茶就hea d,当湿下口算。Ps, 入面嘅食客相由心生个个靓仔靓女,我今日食食下,对面迎来一个后生版结衣,之后我

野菜豚肉饭

碗饭系细咗少少但21蚊唔计较啦。
玄米茶就hea d,当湿下口算。

野菜豚肉饭