2021-11-18 371 浏览
有咩平靓正鸡煲推介?首选至尊云吞面鸡煲啦,有另一间个名好似嘅唔好搞乱,呢间系唔使额外加钱都可以无限加鸡呀。全新装修过嘅屯门店好光猛,灯色柔和左,店内仲超强冷气,打边炉冷气够真系好重要!晚饭时段实在太多人,所以早啲黎食下午茶,鸡煲火锅系全日供应㗎,平日$158位,假日多十蚊,鸡煲,奶茶、咖啡、柠茶、汽水都任饮,食完鸡仲可以加汤打边炉,真心平到笑系列黎。先黎个重庆鸡煲小辣,唔系样样煲都可以‘添,要留意啦~重庆煲就可以加鸡。鸡件入味,麻麻辣辣好过引,小辣啱我地口味,加上鸡件切得工整无碎骨,啖啖食好正。朋友超爱鸡煲,一煲又点会够喉,最后我地加左三次鸡先停手,好味好味。食完鸡又去打边炉先,唔少得叫埋呢度名物炸馒头,新鲜炸起外脆内软,最正系炼奶呀!食左咁多鸡食返啲菜先,叫左羽衣甘蓝。其他火锅料~个人觉得个肥牛韧咗啲,不过呢个价收货啦。墨鱼丸,午餐肉,莴笋,杂菇都好味,仲有油炸鬼都好正。汤底无得拣,一般猪骨汤?个煲本身有鸡煲个汁,所以辣辣地几好味。而且个炉火力十足,劲快就滚,完全唔使等。可以无限饮柠茶真系好正,大大杯又够冻,茶底香。柠茶都饮左三杯,哈哈。三转鸡煲三杯柠茶好满足,仲添左几次炸馒头㗎,呵
食左咁多鸡食返啲菜先,叫左羽衣甘蓝。
其他火锅料~个人觉得个肥牛韧咗啲,不过呢个价收货啦。
墨鱼丸,午餐肉,莴笋,杂菇都好味,仲有油炸鬼都好正。
可以无限饮柠茶真系好正,大大杯又够冻,茶底香。
柠茶都饮左三杯,哈哈。

三转鸡煲三杯柠茶好满足,仲添左几次炸馒头㗎,呵呵~
2021-11-15