2019-06-02 613 浏览
Holly Brown嘅炒雪糕个人黎讲都几钟意,依家同我讲加$38任食炒雪糕,会唔会太滚动🤩🤩-第一次去中环呢间分店,原来地方都几大。用餐地方同净食雪糕嘅系完全分开,场入面仲有乐器,我谂平时耐唔耐会有live misic听(●°u°●)​ 」maybe~-我去嘅时候系7点晚餐时段,虽然坐爆咗个场但唔会有好嘈同逼嘅感觉,同朋友去食饭倾下计系不错嘅选择,仲环店员礼貌超好(欣赏佢哋呀!)-All You Can Eat Gelato Make Me Feel Crazy🤩依家只要用餐时每人叫一样主食,就可以加$38任食炒雪糕 。佢可以拣净雪糕又得,炒雪糕又得,要waffle又得,唔要waffle又得,得咗!
依家只要用餐时每人叫一样主食,就可以加$38任食炒雪糕 。