又到秋冬季节,系时候食多滴肉肉过冬啦,听朋友介绍,肉浦团火锅放题五错,于是马上订位,一落班就赶过来啦。店面装修比较复古,灯光稍暗,适合同朋友过来慢慢食慢慢倾计。我地本身打算叫368蚊一位既M5和牛set,但系最近有活动,话加20蚊即刻可以升级A4和牛set喔,肯定升级啦,超值啊。一上来就知道滴和牛新鲜,成色又靓,肥瘦相间,五同部位五同味道,我最钟意系和牛后腿肉,无特别瘦又无特别肥,加埋沙茶酱,好正。距地呢度除左牛好食之外,虾滑,牛滑都系好正架,好食到五记得影相打卡各种炸物,尤其系炸鱼皮,香脆可口,直接食都可以,五会腥。丸类又真系特别多款式,包心丸都有好多款。同埋蔬菜都系好多选择。确实呢间放题款式多多,食物质素仲好在线。特别一提,服务态度都非常好。

各种炸物,尤其系炸鱼皮,香脆可口,直接食都可以,五会腥。
丸类又真系特别多款式,包心丸都有好多款。
特别一提,服务态度都非常好。