2020-09-03 1640 浏览
今日去旺角做野 做完野就行到旺角地铁站附近 见到东大门 谂住唔洗啊妈煮饭就上左去食。 两个人叫左个海鲜炒饭同韩烧套餐。前面都正常 但系我一饮个汤就直接去到地狱我饮个汤饮到一半 突然见到一只原只小强哗!顶咩 我饮左一大半汤 当场想呕 即刻叫个经理过呢,个男经理即刻快手快脚拎走左碗汤,然后同我讲“我都唔想嫁,送个甜品俾你就算啦。” 我当时已经好想呕,仲叫我食埋佢个甜品? 我仲边敢食佢地D野。 本身饮个汤之前 叫左waiter 俾个外卖盒 打包左个炒饭。我见啊妈已经收好左个外卖饭盒。 我谂算,餐厅都好难完全避免呢D野 当我自己唔好彩算 即刻就去埋单埋单果时我就同个经理话我唔会俾个曱甴餐个既钱,只会俾个海鲜炒饭。 然后个经理讲既野就完全激嬲左我。 佢竟然话“你个餐都系得个汤有曱甴啫, 同埋我地都唔想嫁㖞。 所以你系需要俾全部金额嫁。” 哗 我听完直头好似系我做错左野,咁唔小心系佢个汤度食到只小强! 当场我就发火 直接大声问个经理 确保食物安全卫生系唔系你地既责任? 你地D野食唔干净系我既错? 佢真系见我本身讲野客客气气又细声就好虾! 我骂完佢就费时同佢癈话 直接话call食环, 个男经理见我
两个人叫左个海鲜炒饭同韩烧套餐。
前面都正常 但系我一饮个汤就直接去到地狱
我饮个汤饮到一半 突然见到一只原只小强
, 个男经理见我开始讲地址就即刻冲过黎 话唔收个餐钱了。 同埋我妈咪系隔离一路话算,我就冇讲落去收起左个电话,俾左个炒饭钱 然后直接走。 个炒饭最后拎番去都无食 直接dum 左。

可能吃到曱甴系我唔好彩
, 但系佢D员工咁既处理真系X. 永远blacklist

烧烤套餐送原只小强汤
2020-09-03