2008-05-08 59 浏览
同屋企人去食晚饭, 叫咗个大江南北宴(半席)- 有游水生海虾, 三宝鸡丝翅, 带子炒花如意, 大元贝蒸金银蒜, 鲜鲍片炒花枝, 云南脆瓜炒趸球,新会陈皮趸头腩, 生财鸡,蒸馒头,生果大并盘.哗,谂住好正啦.点知我地点咗菜差不多一个钟都无嘢到, 我地追问下,佢地话漏咗单, 好啦谂住当晚多人所以漏咗单,再等一阵子都无嘢到, 问个伙计话做紧,再等10分钟先有第一碟𩠌出场-白灼虾,都要咁耐, 连生财切鸡都唔先来应付客人,唔知点搅. 其他𩠌跟住上, 点知碟碟好细碟, 得几片,  鸡丝翅只见到竹生/粉浆,连翅差点找不到翅,只是粉浆水一碗,超级唔低. 大家见到好失望呀.不知所谓的套餐, 散叫都无咁贵. 就系比佢地果个过份夸张菜单欺骗了!!! 就连果个生果大并盘都好矜贵.都唔知点叫大并盘,好心就唔好咁写啦!大家睇吓相就知啦.超级激气!无下次. 总结:味道唔好,份量太少

总结:味道唔好,份量太少
菜单