2021-10-01
见openrice 食评都ok,天桥派传单派到我手上,就假日试一下。佢有好多版本既打边炉,我试左鸡煲少辣bb麻,一黎2杯水果茶几有诚意既。食完个鸡煲出去拎d 料就黎了啦!!!得10几款料简,全部都最差质素果d, 最差果只午餐肉,d 响铃唔脆既,仲有d 食完好似食橡筋既牛肉,食左一旧无再食!😥仲有血色唔多好既肥牛😰最最最恐怖系果d 蚝仔,d 水劲黑啊,同佢隔离果盘血水猪肚,我唔知系咩?真系见到都唔开胃啊!!咁热天时雪柜唔够冻雪料真系好恐布,仲有臭味传岀❌❌❌🤮🤮🤮又话有砚,我一只都未见过?🈚️讲番调味料架,佢无炸蒜果d, d人拎到好混乱,唔多卫生咁😰虽然野饮柜无咩汽水选择,不过有好多鸿福堂凉茶饮都唔差,仲有冷泡茶👍不过佢开门既方向好奇怪,好难拎野饮。食到最后啦,讲下佢既甜品,有一个凉粉,但系无盖既关系,傍边既人整调味料好易整左落去,隔离个雪糕柜都比人拎哂雪糕无再加过,不过有惊喜系佢有黑加伦子味雪糕👍总括,有冷气但装修环境服务都好大陆,员工不足又逼几次拎野食员工都差d 撞到我,无咩加野,隅隔台小朋友行黎行去不停食雪糕凉粉,隔离台食到通地污秽又食完唔关炉😞😞😞😞讲真$178 打边炉咁既价钱荃湾
又话有砚,我一只都未见过?🈚️
讲番调味料架,佢无炸蒜果d, d人拎到好混乱,唔多卫生咁😰
总括,有冷气但装修环境服务都好大陆,员工不足又逼几次拎野食员工都差d 撞到我,无咩加野,隅隔台小朋友行黎行去不停食雪糕凉粉,隔离台食到通地污秽又食完唔关炉😞😞😞😞讲真$178 打边炉咁既价钱荃湾都好多好食过佢😡