2024-01-05 793 浏览
同屋企人谂住过嚟食下午茶,点知食到成肚气,态度差之余,成间嘢整体真系好一般,先唔讲啲嘢几难食,XO酱公仔面炒猪扒,成旧嘢系黐埋一pat野,啲猪扒完全系松肉粉嘅口感,仲要唔知点解系红色粉红色咁,完全唔知食紧啲乜嘢???牛丸拼鱼蛋河仲好笑,大佬呀已经系好平价嘅食物,啲牛丸仲要完全系化学咁嘅感觉,咬落去个质感同平时𠮶啲完全唔关事,超级淋,味道仲有阵胶味最搞笑就系,本身赶时间就特登冇叫到佢已经注明左要等15分钟嘅焗餐,结果食完炒公仔面同埋个鱼蛋河,中途仲要追过一次单,伙计认咗一声就走咗,去到最后食晒啲嘢先同我上星洲炒米,同枱嘅人全部都食晒,杯嘢饮就嚟饮晒,咁我唯有同佢讲取消,结果收我杯嘢饮钱?你𠮶餐都冇注明到要等15分钟,再加上隔篱枱迟过我哋入座个餐都到咗,最后同我讲星洲炒米要即刻炒,所以要等,所以XO酱炒公仔面猪扒系唔使炒?前者3分钟就到咗,后面𠮶个成枱食晒都未到,最后仲要同我讲要收返杯嘢饮钱,$24一杯冻柠茶?真系可一不可再,完全系㓥游客,态度差之余,啲嘢食难食到hihi,全部系化学味道,虽然旅游区唔算贵,但系完全系贴钱买难受,入去食真系谂清谂楚。
2023-12-28