2022-03-01
地下裝修非常典雅,要行一層樓梯先上到用餐區。廁所亦非常靚,有化妝間,用上雲石檯面。感覺高級,令食客好期待。.不過一上菜,就急轉直下 😰😰😰💔.1. 麵包:完全無香味,口感似空氣,食一啖就放棄左。👎🏿💔2. 芝士釀番茄:芝士部分OK。但番茄無任何調味、無烤香,整熟就算。餡料、番茄兩部分食起黎,毫不相干,全不配合。👎🏿💔3. 沙律:紅菜頭不新鮮,已經變白。洋蔥味太搶,挑走仍然成口都係味。👎🏿💔4. 湯:OOKK5. 羊架:無咩香味,口感普通,未到「柴」嘅地步。配菜竟然有粒炸芋圓,最尷尬係仲好食過羊⋯⋯👎🏿💔6. 牛肉意粉:呢碟真係好過份。見到都唔開胃,樣衰過canteen。亦唔好食。👎🏿💔7. 藍莓芝士蛋糕:普通、正常,似街坊餅店$20切餅。8. 芒果奶凍:全餐飯最好食,真正符合價位9. 雪糕:朱古力雪糕,外面有脆皮,幾得意.總結:除左奶凍、雪糕唔錯,其餘所有菜式都令人眼前一黑。比公司canteen食物更差,叫佢「劣食」絕不過份。😞😞😞💔.食完感覺係,Amigo想扮fine dine,實際只係豉油西餐。同太平館相似,但人地lunch set只係收$100幾,亦好味過呢度 😥Amigo竟然收
不過一上菜,就急轉直下 😰😰😰💔
1. 麵包:完全無香味,口感似空氣,食一啖就放棄左。👎🏿💔
4. 湯:OOKK
7. 藍莓芝士蛋糕:普通、正常,似街坊餅店$20切餅。
8. 芒果奶凍:全餐飯最好食,真正符合價位
9. 雪糕:朱古力雪糕,外面有脆皮,幾得意
總結:除左奶凍、雪糕唔錯,其餘所有菜式都令人眼前一黑。
Amigo竟然收到$495一個人(連加一),真係「人有多大膽,地有多大產」。唔知老闆良心有無痛過 🤦🏻♀️
拎住$500,已經可以去五星級酒店、或者米芝蓮餐廳食餐好。希望大家睇到呢則食評,唔好再上當。😢💔