2023-02-07
真系劣食,全中大最垃圾不为过!🤮🤮🤮先从环境讲起,CoffeeCon位于山腰,景色其实不错,餐厅内部比较挤拥,整体比较焗,排队处旁边就有餐牌,方便顾客提早谂定食咩,而外面露天用餐区则空气流通不少,而且空间也比较大,较推荐。到服务质素,其实系令人失望,我去嘅时候系中午时段,人流比较多,排队都差唔多排到去大膳堂,不过无伤大雅,排左好耐,期间我已经谂定食咩,结果到俾钱嘅时候,先被告知冇哂汤面,我嚟CoffeeCon就系为咗食何粉,排咁耐队先知冇,如果冇唔系应该要贴喺餐牌咩,真系失望。令我更嬲嘅系,个职员一讲完冇汤面就直接嗌「下位」,直接当我冇到,坚嬲。我好肚饿,唔想再排过,所以叫咗个猪柳汉堡意粉,但系咁嘅服务质素我真系接受唔到。最后到食物质素,容我直接,垃圾。其实汤面真系唔错,甚至可以话喺呢个价钱($25-40)系算好食,但呢个茄汁意粉,真系狗也不__。一眼望落去,全部系酱,我知落大量酱系香港意粉特色,但今次真系太多,喺意粉份量细嘅情况下(系,真系好少,我最后食哂都系唔饱),蕃茄酱可以话系多过啲意粉,条条意粉都挂住成啖酱,食落口就好似饮咗啖浓稠嘅酱,真系好恶心。个酱仲要唔系鲜甜嘅蕃茄汁,而系