2022-10-30 290 浏览
之前经过餐厅门口以为佢系NGO搞既cafe...今日终于安排到时间食个lunch....点知会出事,入到去用qr code自己落单,先发现无门口既set lunch....同埋同邻舍辅导会系冇关系嘅! 一个意粉平均要$120...饮品另计....咁我地谂住叫左意粉食完先再叫咖啡...满心期待呢个价钱既意粉有几咁出色既时候....格离台有食客投诉杯咖啡唔够热....都觉得怪怪地好少可有会咁投诉....到我碟脆猪卡邦尼黎到,我就明白格离台唔系玩野,系真心间餐厅无水准但又收高价.....黎左碟极难食猪肉纸抄熟蛋捞意....当你以为一粒粒既系芝士碎就错啦! 系抄蛋黎架😆🤪成件事又咸又错到一个点.....朋友叫冷腐乳带子意粉,又系出事,难食到拿拿临食完填饱个肚埋单走人,难得星期6想chill下叹个靓lunch...结果无半个钟就闪人....走果阵系门口附近张台听到新入黎既人又系满心期待咁同佢朋友讲好想食意粉,真系忍唔住口,带住口罩细细声讲唔好呀,坚难食😂就冲冲咁走左,怕比人打🤪系玻璃度果两个女仔系咁同我打手势thank you我通风报信👌🏻🤭😆😆土瓜湾劣食之选!+个老板娘仲要驻场,间餐厅都仲可以

+个老板娘仲要驻场,间餐厅都仲可以煮到咁,无心做不如汁左佢啦,凭咩野收呢个价钱? 去711叮个意粉都好食过佢!
熟蛋捞意扮卡邦尼
2022-10-29