2023-05-22 278 浏览
三文治系一样好有趣嘅食物,因为甜食又得、咸食又得,好似咩配料都可以放系两片面包之间然后成为一个个神奇嘅味道,唔知大家又钟唔钟意食三文治?呢间三文治真系每次都有惊喜,叫左游日懒人铁板三文治、咕噜咕噜脆鸡三文治、脆脆芝士虾球、脆炸鱿鱼圈、西瓜柠檬特饮🤤首先讲吓两款三文治先,劲厚,亦都好足料游日懒人铁板三文治入面有吉列和牛汉堡、照烧北海道帆立贝、熔岩芝士、脆生菜、他他酱、香蒜柠檬蛋黄酱,一啖咬晒有唔同嘅质感同味道,彷佛有日本料理嘅感觉咕噜咕噜脆鸡三文治就有咕噜脆鸡、烧菠萝、烤蕃茄、熔岩芝士、脆生菜、他他酱、特制奇妙酱,👦🏻比较钟意呢个三文治,酸甜嘅脆鸡配上生菜、菠萝、蕃茄,真系好夹,真系可以自己一个人食晒;小食方面都好有特色,黎一场与别不同嘅三文治约会啦🥰评分:8 / 10

首先讲吓两款三文治先,劲厚,亦都好足料

评分:8 / 10
  • 咕噜咕噜脆鸡三文治