2024-05-02
同🐧🐧 buddy 系APM 行完街街🛍 突然好想尽情食烧肉刷餐劲🍖🍖🍖 就决定食依间超丰富嘅任食日式烧肉店🤩🌟 我哋㨂咗Lv 3 嘅澳洲和牛海鲜放题🐮 头一round 份量十足😍 首先黎个原条腌渍封门柳🤤 牛味超级浓厚😋 控制火喉烧至五成熟,口感就恰到好处,外脆内嫩,焦香四溢,劲高质🤤之后再黎个豪华牛拼盘🥰 牛肋肉、牛胸腹、牛板腱、牛舌等各个部位都有得食😋 超级满足🤭 🐧 始终情有独终牛板腱🤭 味道又浓又香,口感烟韧又弹牙,真系回味无穷👍 适逢痛风海鲜祭,仲加点咗份量十足嘅海鲜拼盘,内含鲍鱼、大虾、带子、鲜蚝等新鲜海产🌟 尤其喜欢佢哋嘅蚝🤤 大只又肥美,色泽亮丽鲜嫩,食落满满嘅海水咸鲜滋味,真系好正🫶 除了以上嘅食品,仲可以透过QR code 下单,或到访餐厅自助区,无限任食多款烧物、熟食、沙律、甜品同埋饮品,令人极级满意和高兴🤭🤭🤭
我哋㨂咗Lv 3 嘅澳洲和牛海鲜 放题🐮 头一round 份量十足😍 首先黎个原条腌渍封门柳🤤 牛味超级浓厚😋 控制火喉烧至五成熟,口感就恰到好处,外脆内嫩,焦香四溢,劲高质🤤
除了以上嘅食品,仲可以透过QR code 下单,或到访餐厅自助区,无限任食多款烧物、熟食、沙律、 甜品同埋饮品,令人极级满意和高兴🤭🤭🤭