2004-04-04
见有人赞佢地o既cheesecake,今日同家姐特登黎试下,顺带享受下北京道一号8楼o既无敌维海景色.我地叫个waitress推介甜品, 佢竟然话呢度d甜品除左alaska之外都系一般,佢地出名o既唔系甜品(态度悔气)!都唔知话佢坦白好定系倒米好!!结果我地叫左new york cheesecake配blueberry sauce, 再加一个tiramisu.首先黎到系个cheesecake, 但系无加到sauce, 要叫佢补番. 之后佢摆左杯状似cappuccino o既野落黎(用餐茶o既细杯装住),我地好奇怪,睇真d,原来系我地叫o既tiramisu?!!$45,连dan ryan's o既四分一都无呀!!!唔单止咁,个tiramisu无咖啡味亦都无酒味!又唔抵食又唔好食!!!!!至于个cheesecake,都系$45,size就正常好多. 但系个饼底淋o既,唔好食. 个cheesecake滑就滑, 但系味道唔得, 用o既cream cheese阵味怪怪地!blueberry sauce基本上唔系sauce,而系杰挞挞o既preserve, 唔好食!我同家姐都对d食物都好失望, 而
我同家姐都对d食物都好失望, 而且d侍应服务态度悔气,黑口黑面,食到一肚气!
贴钱买难受!一定唔会再去!!!!!!