2017-07-09 172 浏览
见做梗团购,咪想住去试试啰,上到去地方好迫,有D仲要坐圆櫈,都算,我7点半到,就叫左天妇罗虾,仲有其他炸物,等到8点半,仲未有得食,我问个女职员,我等左1粒钟,仲未有系咪再入单,佢话系我帮你跟,今次又等左1粒钟,9点半仲未到,我再同另1位职员讲,又等左1粒钟,前后2粒钟,见住其他枱都有炸物,就净系我果枱完全冇黎过,叫佢入去check单,又话唔见我张单㖞,吓? 我话头先有个女职员话帮我跟,原来佢无入单架,真系火起,算咁我再入单,今次要等多半个钟,只系有天妇罗虾,而我叫左炒杂菜,炒鳗鱼饭,炸东菇2次,直到埋单都无黎。总括,经常漏单,地方嘈,迫,食物麻麻地,食到成肚火,不值得试