(非会员)
2007-06-27 11 浏览
其实我系星期6去食嫁喇,不过宜家先知有得写食评.果日好多人等位,嗌飞果位ar姐话等大约4个字咁都算la,坐落嗌野食,呢样无果样无,真系嗌果样无果样,火都黎埋!最后叫左个杨枝金露,好大碗,我指个碗,系好大个,不过d料得一半,而且无西米同劲少西柚~唔值$25.坐左差唔多3个字先有得食,估唔到食一碗糖水加加埋埋要等足7个字.员工态度唔错.但明显唔够人手.见到个高高地肥肥地ge女仔剩系嗌飞同不停叫'餐牌'.. "汁木台"..其他o靓妹就做到死,好赶咁,最好笑系我见格离木台落单,第一个后生女行埋去讲等等就即刻行开左,嗌第二个都系话等等,原来要等个比较矮ge女仔落原格离木台d单先过黎落,估唔到咁大间舖得一个人识落单.好心个老板就请多d人啦,俾我ge感觉系人手极唔够!3个人ge工夫得一个去做.效率慢!