2022-03-29
🔆烧味卤师 (荃湾)🔆荃湾大厦街17A号地舖慕名而来听讲呢一间烧味店好出名㗎咁我就嚟排队,凑热闹,买啲烧味返去俾屋企人食先,我妈咪听到加送开心🥳🥳🥳到拍手掌呀👏🏻👏🏻👏🏻我做外卖妹呀!真系好多人买排队,一定好味先会有咁多街坊排队买来食。1.至尊烧鹅(1/4只)烧鹅个皮好脆,甘香嘅味道,入口齿颊留香,真系好正,肥瘦比例刚刚好,我都好钟意点酸梅汁,真系好开胃😋买嘢嘅姐姐好贴心,提醒鹅汁要临食之前先好点,最好味。2.烧味佬叉烧(半斤)阿妈话要食淋叉烧,要入口好淋滑嘅,入口好软,真系攞嚟送饭一流,我全家都好快清晒咁蜜甜味嘅叉烧😊食完一旧又一旧🥳🥳🥳3.客家盐焗鸡(半只)咸味适中,盐香味充足,入口唔会鞋飒飒,冇碎骨,鸡胸肉都系嫩滑㗎!4.海蜇拼泰式凤爪(半磅)喺呢个乍暖还寒嘅天气之下,食酸嘢就最开胃啦,但个凤爪入口就食得啦,劲方便!海蜇做前菜就更加好送饭啦,我个仔最钟意啦,食咁爽口嘅海蜇!今日全家都好开心🥳🥳🥳随喜常乐😊😊😊
荃湾大厦街17A号地舖
慕名而来
听讲呢一间烧味店好出名㗎
真系好多人买排队,一定好味先会有咁多街坊排队买来食。
1.至尊烧鹅(1/4只)
2.烧味佬叉烧(半斤)
3.客家盐焗鸡(半只)
4.海蜇拼泰式凤爪(半磅)
今日全家都好开心🥳🥳🥳
随喜常乐😊😊😊