2024-07-27
豆乳狂人真系有好多唔同系列嘅饮品,真系多到眼花撩乱,真系唔知拣边样好!全部都好想试晒佢!🍪Oreo奶盖可可豆乳佢嘅奶盖好滑,配上浓郁嘅可可豆乳,好适合钟意朱古力味嘅朋友。🍮Oreo奶盖珍珠布丁呢杯嘢饮除咗有滑滑嘅奶盖同Oreo碎,仲有QQ弹弹嘅珍珠同布丁,口感丰富,每一啖都有唔同层次,真系好正!🍫特浓可可豆乳呢款系纯粹嘅可可豆乳,味道好浓郁,甜度适中,真系好满足,啱晒钟意可可味嘅人。🥛鲜芋泥豆乳呢杯有劲Creamy厚实嘅芋泥同豆乳,味道好香甜,好有饱肚感,啱晒下午茶或者轻食。🧉黑白芝麻豆乳呢款豆乳嘅特色系有黑芝麻同白芝麻嘅香味,饮落好香,好有健康感觉。☕️黑芝麻奶盖黑芝麻味好香浓,再加上底层嘅豆乳,感觉好健康养生。🍮奶盖布丁烧仙草呢杯系我嘅最爱之一,有滑滑嘅奶盖,底层仲有布丁同烧仙草,好正。🧋鲜芋泥西米露呢个西米露劲大碗,平靓正,芋泥同埋QQ嘅西米,唔算特别甜,好饱肚。🥭多芒杨枝甘露新鲜嘅芒果同椰奶,味道好清新,好适合夏天食。
🍪Oreo奶盖可可豆乳
🍮Oreo奶盖珍珠布丁
🍫特浓可可豆乳
🥛鲜芋泥豆乳
🧉黑白芝麻豆乳
☕️黑芝麻奶盖
黑芝麻味好香浓,再加上底层嘅豆乳,感觉好健康养生。
🍮奶盖布丁烧仙草
🧋鲜芋泥西米露
🥭多芒杨枝甘露
新鲜嘅芒果同椰奶,味道好清新,好适合夏天食。