2023-02-10
朋友约我去食串烧,我即时想到呢间餐厅,之前已经想试好耐架喇!估唔到收左工既时段竟然重有位,因为以前经过都满座,我同朋友一坐底紧系即时狂叫野食喇,由于太肚饿既关系,所以我地都叫得比较多野食。点食物系需要用QR Code落单,十分方便,而且个app重有埋分类,比我地容易d睇,我地重可以清楚睇到相片同价钱,果然细心啊烧五花腩肉串食落好香好脆卜卜,而且肥瘦分怖好平均,本身劲惊佢会比劲多肥位我,食落就知我既担心系多余。惹味蒜蓉茄子劲香蒜蓉味,而且外皮都好薄,我地连d皮都食埋!而且入面既水份非常充足。烧猪颈肉食落会有少少干,但个调味搭够,绝对值得一试。烧鸡翼一串有两只,烧到个皮好脆口,而且d肉又唔会好干,十分抵食,值得推介。花甲粉我见个个都有叫呢个粉,我地都唔执输,分量都几大碗,汤底超级正,唔会太过辣,而且个粉好挂汁,花甲新鲜又冇沙。巴蜀炒饭(辣)由于太过肚饿,所以决定叫个炒饭食,非常欣赏呢个炒饭好有获气,亦都十分足料,加上有少少麻香,我地最终食晒成碗饭。
烧五花腩肉串
惹味蒜蓉茄子
烧猪颈肉
食落会有少少干,但个调味搭够,绝对值得一试。
烧鸡翼
花甲粉