2024-02-01
最近发掘到元朗有间好正嘅餐厅😍叫做享厨馆🌟一定要推荐比大家!!呢间餐厅唔算好显眼,但真系好值得去!!!入到餐厅觉得气氛好好🥳🥳啲音乐同音响都正 好有异国风情听住啲歌想跳舞💃🕺啲歌我未听过 好好听呀 好似去咗旅行咁好正😍我哋叫咗3样食物同2样饮品 好有惊喜首先我地叫咗个salad❤️尼斯沙律银鱼柳,吞拿鱼牛油果🥑$90见到有牛油果同吞拿鱼 完全抗拒唔到一嚟到我已经好惊讶咁大碟 😍有好多菜 有鸡蛋 生洋葱 同生红萝卜丝加埋佢地嘅秘制酱汁 好好食!!好fresh好开胃系一种我未食过嘅味道,但系非常之啱食😍完全唔会觉得奇怪,而系有一种 去旅行时 食到从未食过又好好食𠮶种兴奋感觉🤩生洋葱好香 钟意食洋葱嘅朋友会好钟意 蕃茄又好juicy 啲菜又唔会太生 总之就样样野都夹得好夹❤️鸡肉烤串卷$75呢样又系好惊喜!冇谂过咁大份🤤🤤鸡卷总共有4段 一件都好大件🤤而且整得好好食!入面除咗好多鸡肉之外仲夹杂咗少少菜 蕃茄同洋葱丝 劲好味😋连个卷皮都整得好好食 呢吓真系好惊喜加埋佢地独有嘅酱汁 真系好特别薯条份量都好多😍厚切薯条好正热辣辣炸起 调味适中👍🏽😋原来厨师系埃及人 所以野食份量会整到大大份等大家可以食
呢间餐厅唔算好显眼,但真系好值得去!!!
入到餐厅觉得气氛好好🥳🥳
见到有牛油果同吞拿鱼 完全抗拒唔到
一嚟到我已经好惊讶咁大碟 😍
有好多菜 有鸡蛋 生洋葱 同生红萝卜丝
加埋佢地嘅秘制酱汁 好好食!!好fresh好开胃
系一种我未食过嘅味道,但系非常之啱食😍
完全唔会觉得奇怪,
❤️鸡肉烤串卷$75
呢样又系好惊喜!冇谂过咁大份🤤🤤
鸡卷总共有4段 一件都好大件🤤
而且整得好好食!
入面除咗好多鸡肉之外
❤️芒果汁$25
❤️印度拉茶$20
芒果系厨师亲自手打😍充满新鲜嘅芒果香味
拉茶好好饮 好有特色 充满姜味
佢地餐厅啲酱除咗茄汁之外全部都系自己调制😋🤩🤩呢间餐厅系我近期食到觉得最有惊喜嘅餐厅 呢啲咁有heart 又咁有实力嘅小店一定要大力支持 我一定会介绍晒呢间餐厅比身边嘅朋友😋😋😋