2009-11-18 22 浏览
今日明明一个好开心既日子, 因为难得有假放, 点知比呢间野D人搅到嬲到爆!!事源, 我见到d食评话呢间野D野食ok, 我咪谂住今晚book 位食饭law! 我又见到佢可以book 位ma! 点知一打去, 有位小姐接听左, 我话想今晚book 位, 佢问我 "你几位呀!" <---态度几串. 我答佢2位, 佢就立即答 "冇位wor!" <----态度劲差. 咁我再问几点开始家, 佢答"全日都系, 你黎就黎啦! 唔黎就算" <----劲串! 对话就完左! 讲真, 我谂住book 枱食饭姐, 冇得book咪话冇得book law! 又问我几位仲咩呢, 姐多人就可以book, 少人就冇位! 咁间野都几搅笑law! 仲好请唔请, 请左个一接电话就赶客走D接待员, 不知所谓!!! 以后我都唔会去呢间野!!!

以后我都唔会去呢间野!!!