2021-08-27
近近地又去咗元朗觅食,今次同朋友嚟咗呢间一番日本料理,真心超级抵食,相信系全港最高CP值日本料理❣️🎌 环境唔错,楼底高,宽敞舒适,装修可爱日式风格🎌🤍午市定食:📌鲭鱼定食$29😱好平📌三文鱼寿司加$5📌龙眼冬瓜茶加$8定食包括了面豉汤🍲,鲭鱼煎得好够香🐟,仲可以平价加购其他食物🍣和特饮🍹,相当抵食,质素好高!真系好推荐佢哋嘅龙眼冬瓜茶,咁平,但系质素超高,我谂算系全香港最好饮嘅版本!🤍卷物:📌加州卷六件🍥🍣$45超级巨型,超级大件,超级抵食,超级足料!!真系除咗超正真系唔识形容,点解可以咁抵,超大旧,蟹籽卜卜脆!🤍小食:📌冻豆腐$25喜欢呢个日式冻豆腐🤍,比较清爽的食物,芝麻酱的配搭令人好开胃🤍🤍串烧:📌汁烧帆立贝🐚🍢$22帆立贝鲜味浓郁,超级浓郁的烧汁,串烧超级好吃😋,真系冇谂过咁正!🤍刺身:📌三文鱼$45/4片刺身好抵食, $45有四篇,仲要系好大片,好厚身,味道系相当新鲜的,值得叫来食🐟整体成间店舖真系超级好,不论服务,还是食物,真系超好,超级抵食,超级平,我哋食到超饱😋😋😋😋
🤍午市定食:
📌鲭鱼定食$29😱好平