2009-07-09
近排同男友屋企人系如心广场架V CUISINE食晚饭一入去就俾佢d装修吸引 豪得黎唔"娘" ~ 佢d野食架种类同质数亦都同佢个装修一样... 一d都唔系普通酒楼feel =]d送菜卖相仲好精致@@原本以为系一d好酒楼feel架地方食饭 所以冇带相机好后悔...))呢日食左""提岸鸡丝牙车快 - 系类似西式的凯撒沙律 够晒健康又唔肥~ d菜好fresh!!特别系佢个汁 酸酸地好好食香草烧羊架- d羊唔算太"so", 个酱一样咁香* 但系佢附上架绿色o者利物体...应该系用黎点既.. 就怪左少少..如果真系要点.. 奉劝大家先食下个o者利系乜味先""鹅肝脆豆腐- 好少酒楼有鹅肝食~ 我系鹅肝爱好者! 香香鹅肝配上脆豆腐! 好正阿~ 我最钟忘就系呢味~ 可惜有"鹅肝"两只字既都唔平))士多啤利骨(个名都唔系好记得系咪咁)- 宜家都好兴用生果煮送.. 呢个当佢系咕噜肉咁啦~ 冇用到对皮肤差架波罗 换上士多啤梨 酸酸maymay 仲有密瓜粒" 开胃小菜 送饭最好!烧鸡- 烧鸡唔系到到都好食 呢到只烧鸡真系唔错! 我食过好多地方架烧鸡唔系好咸 就系炸(or烧?)肉都干埋..呢到
一入去就俾佢d装修吸引 豪得黎唔"娘" ~
d送菜卖相仲好精致@@
原本以为系一d好酒楼feel架地方食饭 所以冇带相机
好后悔...))
呢日食左""
烧鸡- 烧鸡唔系到到都好食 呢到只烧鸡真系唔错! 我食过好多地方架烧鸡唔系好咸 就系炸(or烧?)肉都干埋..呢到呢只唔会干得黎 又唔系好咸 个鸡皮脆得黎又唔系见到一大旧肥糕果d~
其他有叫到鱼,炒左两碟菜同叫左个冬瓜盅~ 都ok 一般般 汤都几好 饮落一定唔系咪精汤果只=]
食饭其间 男友爸爸话系到饮过茶 d野食都唔错 特别系肠粉 几香滑
总括黎讲 d野食卖相好得 食落亦好似几健康唔太油 最最最最令我惊喜架系.. 个装修真系几令!
下次我一定带相机!!