2022-01-20 63 浏览
今日突然想食日本嘢,就系OpenRice 是但笃咗一间。食完之后睇返负评,中肯,完全反映事实。唔明点解会有咁多好评。埋单两个人$8xx, 寿司拼盘,甲罗烧,鳗鱼,和牛炒饭。相都唔想影。食物无咩问题,但性价比唔高。环境都无咩问题,好日系,有啲矶丸feel。不过service就劲差⋯⋯老实讲,天生黑面嘅人真系唔适合做服务行业,令到个客好唔舒服。其实全场得两枱,水又唔加。未烧嘅甲罗烧黎到,咩都无讲就咁放低⋯又唔讲系咪要自己烧,炉又无开,同老公望住个蟹盖唔知点好,过咗阵先埋黎帮我地烧,仲话生食都得因为OpenRice 订位,佢写可以用OpenRice Pay, 但埋单果时又话唔可以用。唔会再去。唔推荐去。试餐厅记得睇负评。

唔会再去。唔推荐去。试餐厅记得睇负评。

甲罗烧
烧鳗鱼