(非会员)
2008-10-22 5 浏览
好耐之前睇杂志介绍过话呢度羊菜式既水准几高,由于我一家人都好钟意食羊,就想黎呢度试好耐,之前无book位直接去到话无book位要等多两个几钟先有位,就放弃左...到上个星期预先book好哂礼拜日,我地其中一人照原定时间先到攞位,竟然没有waitress上前问过一句说话,没有waitress serve佢...直至半个钟头后各人抵达,都没有一个waitress上前去serve我地....我后来示意点菜,个waitress听罢再重覆order,本以为满心期待既食物好快送到,点知个main course同lamb chop上哂,点解果半打生蚝都未黎??! 咁就叫另一个短发waitress过黎,哗,佢既态度简直恶劣到爆!!!! 以下系我同个短发waitress既对话:我: 我地order左半打生蚝仲未黎??!短发waitress: (黑哂口面咁) 我地无生蚝架㖞我: 无?!? 我地order左个fresh oyster㖞!短发waitress: (仲劲黑哂口面咁) 我地无生蚝架㖞..我: 无,但系menu度有㖞..fresh oyster㖞!短发waitress: (仲劲黑哂口面咁) m
以下系我同个短发waitress既对话:

我: 我地order左半打生蚝仲未黎??!
短发waitress: (黑哂口面咁) 我地无生蚝架㖞
短发waitress: (仲劲黑哂口面咁) menu系有,但系今日无货㖞..
我: 咁点解头先个waitress落单时唔讲,落左单无都无过黎通知我地??!
短发waitress: (仲劲黑哂口面咁) 咁我去check下啦...

过左一阵,个短发waitress过黎讲话: 我地今日无生蚝,你想食海鲜就自己睇下后面个board啦!!

哗,个短发waitress d死人态度简直令我地发指呀!!!
我地都唔想系间restaurant度再逗留更长既时间,成班人拿拿声食哂就闪喇!!

呢间野既食物水准好一般,唔觉咁值得推介...另外,我地8点钟开始食,8点半已经得返我地一台人,成日仲要扮到好似好难book咁,劲嬲啰!!!
根本无咁多人食!! 仲要系menu每页底讲明话你见到menu咩价钱,就系俾咩价钱,意指佢地无加一...梗系啦,佢地根本无service可言,又何来有加一既需要呀??!

我唔会再黎食 + 亦唔会介绍朋友黎食..really bad experienece!!!!