2023-08-08
难得去接男友放工,男友带我去佢平时成日食lunch嘅地方试下,呢度平日晚上客人唔算好多,店员好快安排左卡位俾我地,静静地听住歌坐得几舒服👍🏻店员介绍我地可以点Set dinner,望落都好多选择,抵食过散叫。🍽️Seafood combo - 海鲜包会晌客人面前Shake均先开,海虾唔算好大但好新鲜,马拉蚬都好鲜甜冇沙,鱿鱼切成一圈圈好弹牙,最惊喜系个招牌酱汁 Mr Crab cajun sauce(可拣大小辣)呢个汁非常之惹味,海鲜包内嘅仲有薯仔、栗米、肠仔等配菜都变得超好味,劲想打包D埋个汁返屋企添😂超推介👍🏻👍🏻🍽️黑松露烧烧烤菇Risotto - 个饭煮得刚刚好,好有口感,而且味道好Creamy,推介!🍽️脆炸水牛城鸡翼 - 酸酸辣辣,不过要趁热食,免得淋左影响口感。餐汤同餐包,龙虾汤同磨菇汤都好浓郁,配埋微暖嘅香草餐包,都系好食👍🏻🥂餐饮可选红酒、白酒、汽酒、或者汽水,其他饮品或cocktail 要加钱,我地叫点左sparkling都已经好圆满。下个月出粮要再接男友收工先😝
下个月出粮要再接男友收工先😝
seafood combo