2024-01-21
今日行完山落左黄大仙揾野食🤭揾到呢间超正!好抵食既车仔面!诚意推介!。呢度车仔面可以择2/3/4𩠌,4𩠌只系$46,但有啲食材会再加$1-$3咁。我叫左个四𩠌面「甜酸斋,瑞士鸡翼,卤水猪大肠,柱侯牛腩」呢碗四𩠌面真系劲足料!各款𩠌料都好丰富!甜酸斋带出酸甜嘅滋味,瑞士鸡翼炆得又林又多汁,卤水猪大肠酱汁入味,柱侯牛腩肉鲜嫩多汁。汤底择咖喱汁超惹味!出前一丁另加钱但索晒个汁真心好食。。另一碗就叫左四𩠌面「清甜罗卜,蚝油香菇,咖哩鱿鱼,猪颈肉」清甜罗卜鲜甜多汁超多旧,蚝油香菇鲜香滑嫩又够厚身,咖哩鱿鱼超香咖喱香辣味,猪颈肉肥瘦适中。汤底择沙嗲麻辣酱十分推介!辣得黎好好食!最正系面底可择银针粉!好特别好好食!。鱼肉春卷 $25:小食类选择唔少,呢款鱼肉春卷香脆可口!鱼肉松软,春卷皮炸得金黄酥脆,外脆内嫩。。炸韮菜饺子 3只 $22:韮菜饺子外皮炸得脆,韮菜内馅鲜香多汁。每一啖都有炸韮菜饺子嘅香气同口感!真心唔错!。食到劲饱!超满足!黎开呢头既真心要食佢个车仔面🤭🤭
。
另一碗就叫左四𩠌面「清甜罗卜,蚝油香菇,咖哩鱿鱼,猪颈肉」
鱼肉春卷 $25:
炸韮菜饺子 3只 $22: