💖元朗呢间嘅放题鸡煲烤鱼火锅三个都有得食,而且价钱仲好平,成人一位$158起🙀,今日黎试下到底有几抵~1⃣️任饮任食两小时🍲 $158-178/位💖烤鱼同鸡煲二选一,有多款口味,我要左唔辣嘅番茄🍅烤鱼,大大条而且唔腥,无咩碎骨所以好快可以食完再战火锅🤓,锅底仲有好多其他配菜。💖火锅配料有各种蔬菜🥬、丸子🍡、肉类🥩、海鲜、面食🍜等。个人推荐蚝仔🦪、虾🦐、响铃🔔、海带、各种丸子等,品质以呢个价位黎讲几好!肉类推荐佢地准备好嘅一碟碟薄切,口感比佢地其他厚切嘅好。💖饮品除左啤酒🍻、罐装汽水🥤、纸包饮品等,仲有佢地自制嘅fruit punch🍹,几好饮!甜品系雪糕,有曲奇🍪、红豆🫘、朱古力🍫、云呢拿🌱、芒果🥭等~💖佢地嘅食物质素同种类以呢个价位黎讲算唔错,几适合一班人一齐黎gathering!

1⃣️任饮任食两小时🍲 $158-178/位