依间餐厅好似酒吧feel一样黑黑地劲有气氛,超级适合聚会!店员唔多,见到得两三个左右,但都帮我地影相~-黎到依间餐厅主要就系食汉堡包,款式够哂多,好多都好吸引!都有意粉食,但得三、四款,紧系食Burger🍔最后叫左夏威夷鸡煲,谂住拣个最普通实无死既。汉堡都好厚下,系一啖咬唔哂果d。食完觉得岩岩好,唔饱,但都唔饿啰。所以只食一个汉堡应该唔够,可以叫d小食。味道方面,黎到仲系热辣辣,食落有层次感,因为菠萝同番茄,味道微酸,超级开胃,好食。鸡扒都唔系好薄果d。另外我朋友叫左特大鱼堡,贵我$10,但真系劲足料!三个手板咁长,一黎到我地全部惊讶左一阵😂觉得佢果个抵食好多!最后佢都食唔哂,要分d鱼柳比我地食!整体黎讲非常值得去,味道好环境好!虽然价钱真系唔系平果d,小贵,但都值依个价既!会再去帮衬
依间餐厅好似酒吧feel一样
黑黑地劲有气氛,超级适合聚会!

店员唔多,见到得两三个左右,但都帮我地影相~
夏威夷鸡堡

阿拉斯加特大鱼堡