2020-10-08 28 浏览
今日晏昼食左好多饭,夜晚想食D轻食就算~行过见到茶汤会有吐司,个样劲吸引!作为一个面包控,对吐司既威力系无法抗拒,于是就乖乖入去放低钱叫野食~香辣吞拿鱼吐司外卖番到屋企仲暖暖的~吐司外层脆卜卜,一切开内有干坤~吞拿鱼份量绝不欺场!超饱满的!一咬落去口感丰富,吞拿鱼有辣辣的后劲,但本身我唔系好食辣既都觉得呢个辣接受得到~系香辣唔系辛辣~好正~唔好以为细细件,食吐司唔会饱,你试下呢个就知吐司都可以又饱肚又好味!燕麦观音拿铁另外叫左杯燕麦观音拿铁,茶味香浓,仲加埋份量十足既燕麦,好有咬口,比净食珍珠健康有益得多!未试过呢种配撘~唔好以为燕麦既产品一定系健康冇味,呢杯燕麦观音拿铁真系超有惊喜~甜甜地有茶味又有咬口,当甜品食都得~呢人口个组合令我又饱又满足~
香辣吞拿鱼吐司
燕麦观音拿铁