招聘中
7天前
7天前
28天前
餐厅: 譚仔三哥米線 (麗城薈三期)
资讯:

2018-04-26 381 浏览
我个人都几喜欢食米线,一个人有时心思思都想整番碗,我尤其喜欢辣,特别是麻辣,喜欢嘴唇发麻的感觉!荃湾区有很多米线小店都帮衬过,但系三哥米线嘅独特麻辣汤味,真系一试难忘,间唔中都想再encore!三哥麻辣汤底除咗辣到有发麻的感觉之外,仲食到我成头冒出汗,好过瘾!汤底会有腐竹, 芽菜仔再加上自选配料,真系可以话系百搭……今日点了一个鱼片头、牛肉、竹笙、牛肉丸、小辣。鱼片头好爽口,竹笙渗入麻辣汤,每口都令人麻起来,牛肉不算太un,而且成胜在份量够多,牛肉丸好有牛味,仲好弹牙㖭,真系值得一赞, 讲真呢个价钱,可以满足唔同人嘅口味,确实难得,希望可以继续保持水准!