2022-05-30
记得好多年前好Hit食芝士鸡煲,当时我都食过一次呢间米走鸡,劲邪恶但好好味😍😍 多年后嘅今日约埋朋友再嚟食🤣🤣 呢次我哋就冇叫芝士鸡煲,叫咗佢嘅麻辣鸡煲,一样有惊喜,Keep到个水准👍👍🌟🌶火焰麻辣鸡煲 (中辣/大份)$258估唔到食鸡煲都可以打卡😃 职员帮手落酱之后就点火🔥 好震撼😆 钟意食辣嘅我哋拣中辣,🌶辣得好过瘾,佢嘅辣好有层次,唔系一味得个咸字,又香又带辣劲😍😍 鸡肉劲多,Keep到嫩滑,两个人食晒一只真系完全冇问题🤣🌟鲜虾云吞 一份 $88食完鸡煲职员帮我哋加汤就可以打边炉啦🍲可以拣清汤或者辣汤,我哋拣咗清汤,呢度嘅配料都有返咁上下质素,特别推介大家食呢个鲜虾云吞,虾肉爽弹,非常足料👍👍🌟手打鲜虾丸 半份 $48手打嘅丸亦都好高质,鲜虾丸真系食到啖啖虾肉,好弹牙,非常正👍🌟手打墨鱼丸 半份 $48呢个墨鱼丸就冇虾丸咁出色,但系都食到墨鱼味,虾丸质感会比较爽弹啲,呢个就比较实啲,但系都唔错嘅😚😎最正嘅系佢嘅配料全部可以拣半分或者一份,无论多人或者少人都可以试到多啲唔同嘅嘢食,QR code落单亦都非常方便👍👍
🌟🌶火焰麻辣鸡煲 (中辣/大份)$258
🌟鲜虾云吞 一份 $88