2020-03-12
品谷,我之前吃过几次都ok 的👌🏻。之前唯一问题是:款式比较少。今次去到买咗6个比高,一袋方包,但大失望,今次问题是:好难食。短期内唔会再帮衬。..📍宇治纳言比高🥯🍵($24)bagel 来讲算好细,包体烟银,算系高分口感(有人会觉得太un);馅料有红豆蓉和mochi ,馅料唔多,依旧系馅料分布不平均。😑..📍海苔肉松比高红🥯🥓($22)都系细细个,unun 地咁,但最恐怖系啲肉松极度腥臭,好似羊苏味,超级难食!做咗20几年人都未食过咁难食嘅肉松!🤮🤢🥴..📍原味比高🥯($18)冇咩优点/缺点,简简单单,口感烟银,如果唔钟意un包就唔好买。我就冇乜要求,见到有就买来当pre-早餐,摄牙罅⋯🥴..📍品谷吐司🍞($39)好松软,食到亚麻籽同黑芝麻。但好普通,唔难食咁啰,任何一间面包店都做到😅。..Ps 话就话8点开,我当日特登返工之前去,点知8点系乜包都冇!..
之前唯一问题是:款式比较少。
短期内唔会再帮衬。
📍宇治纳言比高🥯🍵($24)
📍海苔肉松比高红🥯🥓($22)
📍原味比高🥯($18)
📍品谷吐司🍞($39)