2022-09-18 341 浏览
首先,个饭既份量系我食几间入面饮同𩠌最唔岩比例(伸利,唔知系咪因为临尾一转堂食既关系)九龙区个几间即使系临尾个转堂食去食都好永远都系𩠌同饭既比例系1:1,而依间𩠌真系少到个比例变左3:1系个饭3比𩠌1🤦🏼‍♀️其次,就系个饭干到痴线一啲汁都冇!唔系话要多到好似食汤饭咁,而系基本既少少汁都冇滴😮‍💨最后,跟餐加个青菜(当日系蒜蓉炒通菜)同男朋友每人跟餐一碟之后再加多碟,总数系3碟菜全部都系蒜蓉豉油菜都算重要有两碟系完全唔熟🥴,同店员反应,店员一句”哦!” 咁就算数😦?!以后都唔会再食依间分店🫡店员接到反应既态度非常之冷淡,完全唔觉有问题!如果系收左炉又唔够份量出餐既,可以同翻客人讲唔需要求其出比客食🫠

2022-09-17