2024-10-16
黑松露牛肝菌蘑菇汤香气扑鼻,饮落口有非常浓郁嘅黑松露,配埋香脆嘅蒜蓉包一齐食!秘制法式龙虾花胶汤,超浓郁!仲有鲜甜嘅龙虾肉,比较浓稠泰式柚子蟹肉沙律好新鲜,仲有柚子肉,口感层次好分明!食落口微微酸酸,开胃又消滞松露牛肝菌鸡肉芝士薄饼,大大个pizza,上面有好丰富嘅食材,入口有好大阵松露同埋芝士嘅香味散发出黎,鸡肉都好嫩滑香浓芝士焗西兰花,铺面嘅芝士溶化后金黄焦香,味道好夹意式鲜茄大虾意粉份量好足够,大虾好鲜甜!鲜茄味道好香浓,带有少少微辣,意粉好弹牙爽口,好惹味开心果芝士奶盖巴斯克蛋糕,店员好细心,将两姊妹个名写左喺碟上面,仲有一只好靓嘅布甸狗公仔,见到都心心眼!仲帮我地影即影即有相!开心果芝士奶盖巴斯克蛋糕好好味,开心果味好浓郁又香口,唔会太甜太腻缤纷水果茶,带有水果嘅香气同埋甜味水果干洛神花茶,有味道强烈嘅洛神花清香味苹果汁餐厅舒适宽敞,装修好靓,有色彩缤纷嘅花海!上菜速度快,餐厅店员服务态度超友善,抵赞!餐厅仲会提供写字画碟服务,适合一班朋友倾偈同埋庆祝嘅好地方!
秘制法式龙虾花胶汤,超浓郁!仲有鲜甜嘅龙虾肉,比较浓稠
香浓芝士焗西兰花,铺面嘅芝士溶化后金黄焦香,味道好夹
缤纷水果茶,带有水果嘅香气同埋甜味
水果干洛神花茶,有味道强烈嘅洛神花清香味
苹果汁