呢日经过湾仔汕头街,见到一间好sharp嘅绿色外墙burger店,感觉好舒服,即刻入去试吓🤭 店舖分咗上下两层,绿色同木系简约风格为主,非常舒服🥰 上网search 下,原来佢哋系澳洲拥有自家牧场直送 Hunter Beef 安格斯牛到港🤩🤩 保证食到嘅每一个burger都系用100%全天然优质安格斯牛肉制造👍👍 面包用咗我最爱嘅酸种面包Sourdough🤩🤩 轻轻烤过,外脆内松软😋 另外无论burger 酱汁或者薯条沾酱都系自家制,佢哋嘅酱汁真心好好味,好有诚意😎😎 特别推介佢哋嘅自家制黑胡椒酱同埋蕃茄酱🤩🤩 🌟N+ limited 意式香草莎莎酱汉堡 6安士安格斯牛腩肉芝士汉堡配上厚翠玉瓜、生菜、莎莎酱同香草parsley酱🍔 劲好食呀🤩🤩🤩个酸种包已经加晒分,安格斯牛腩肉burger好浓牛肉,够juicy😍 好欣赏佢用咗翠玉瓜好特别👍 parsley 同salsa 酱令burger 更清新,超推介😎🌟N+ classics 自家制黑胡椒酱汉堡呢个咁经典嘅组合,只要个牛肉够靓,肯定冇走鸡😆 4安士安格斯牛肉芝士汉堡配上酸青瓜、洋葱、蕃茄、生菜同自家制黑胡椒酱👍都系𠮶句,靓牛肉系零舍

🌟N+ limited 意式香草莎莎酱汉堡

🌟N+ classics 自家制黑胡椒酱汉堡
呢个咁经典嘅组合,只要个牛肉够靓,肯定冇走鸡😆 4安士安格斯牛肉芝士汉堡配上酸青瓜、洋葱、蕃茄、生菜同自家制黑胡椒酱👍都系𠮶句,靓牛肉系零舍唔同😎 juicy 牛味浓🤩 配黑胡椒酱好惹味👍

🌟薯角 (买任何🍔加钱转套餐)
劲大份🤩 新鲜即炸薯味香浓外脆内软😍 最惊喜系佢嘅沾酱款款都好好食🤤 劲爱沾黑胡椒酱,少少辣,惹味又特别👍

🌟薯条(买任何🍔加钱转套餐)
试埋佢嘅粗薯条,又系劲正😎配埋自家制沾酱或Cajun powder,好掂👍

🌟N+ sparkling lemonade
好清新又唔会过甜,同🍔系perfect match 👍

2023-05-20
  • N+ Classics