2020-02-27
最近有fd话试左间好正既餐厅颂话d蚝 好棒!🥰当然要黎试试佢啦🤪🤪餐厅环境好舒服 而且坐位都几阔落嫁😻好钟意佢个月球灯🌕🥰可以变色😽💰生蚝 tapas & beer系21:00前落单 颂有7折优惠嫁!🤪 (星期一至五 星期四除外)以下既价钱都系原价😗🐽 生蚝 ($55-$65)每个品种既蚝口感都唔同 要跟淡至浓味咁去食🤤下面就系由淡至浓既排序🦪✨🦪American Pearl ($55) 🦪Pacific Gem ($55)🦪Shimonoseki ($65)🦪Krystale ($65)🦪Magnifica ($65)每只都想试下 所以各叫左一只🤪 d蚝系即叫即开! 超新鲜啊🥳个人觉得红酒醋汁会遮左d蚝味加少少柠檬汁 就够了😗我就钟意重味多d 所以最尾果两只最岩我心水😽🐽 Pappardelle with Scallop🍝 ($188)依个宽条意粉系用tomato cream sauce煮🍅唔系好重蕃茄味 但真系好creamy!😼而且带子大大粒又鲜味!份量颂好多tim 啊🤣🐽 Braised U.S. Beef short-ribs🐮 ($268)with mar
颂话d蚝 好棒!🥰
当然要黎试试佢啦🤪🤪
餐厅环境好舒服 而且坐位都几阔落嫁😻
好钟意佢个月球灯🌕🥰可以变色😽
以下既价钱都系原价😗
🐽 生蚝 ($55-$65)
每个品种既蚝口感都唔同 要跟淡至浓味咁去食🤤
下面就系由淡至浓既排序🦪✨
🦪American Pearl ($55)
🦪Pacific Gem ($55)
🦪Shimonoseki ($65)
🦪Krystale ($65)
🦪Magnifica ($65)
每只都想试下 所以各叫左一只🤪
d蚝系即叫即开! 超新鲜啊🥳
个人觉得红酒醋汁会遮左d蚝味
加少少柠檬汁 就够了😗
我就钟意重味多d 所以最尾果两只最岩我心水😽
依个宽条意粉系用tomato cream sauce煮🍅
唔系好重蕃茄味 但真系好creamy!😼
而且带子大大粒又鲜味!
份量颂好多tim 啊🤣
with marsala sauce🤤
牛肉超腍😼超入味🤪
配埋底既薯蓉 真系好好味🥰
而且其他伴菜都很棒!
沙律菜用车厘茄都好食😼
🐽 Grilled King Crab Leg🦀 ($168)
太好吃的蟹脚!!
d肉好肥美😻
唔洗点任何野!超鲜味🤩
蟹膏都好新鲜🤟🏻
🐽 Tropical Passion🍹& Orion Beer🍺 ($88 & $78)
Passion 入面有gin passion fruit & lime juice
饮落唔会好重酒味 岩岩好
而且水果味好清新🥰