2023-11-04 151 浏览
今日同朋友行街时经过铜锣湾,见到一好chill既西餐店,我哋两个二话不说,就决定入去叹返个丰富午餐先🍽️⭐️经典之堡配薯条🍟汉堡包同埋个薯条份量好多,手打牛肉好厚身,肉质好Juicy,中间夹住一啲蕃茄🍅生菜🥬非常足料,薯条炸得内脆外香,加埋小小辣粉系面,味道更加惹味🤤⭐️美国封门柳配薯菜🐮五成熟肉质嘅封门柳,肉质非常嫰滑,牛肉味道好浓郁,分量都好多下,非常抵食😍⭐️MM+黄金蟹饼🦀每一件蟹饼炸到香脆可口,蟹饼切开之后,入面好多蟹肉丝,夹埋忌廉汁一齐食,口感好creamy😋⭐️香蒜蜜糖鸡翼🧄鸡翼外皮烤得好香脆,配上蜜糖同炸蒜片,味道非常好食😍⭐️蕃茄海鲜忌廉汤该🥣海鲜汤嘅味道好浓,忌廉味香甜🤤⭐️柚子雪葩🍧柚子既味道好香浓,食落口有种好清新嘅感觉🤩

⭐️蕃茄海鲜忌廉汤该🥣海鲜汤嘅味道好浓,忌廉味香甜🤤

⭐️柚子雪葩🍧柚子既味道好香浓,食落口有种好清新嘅感觉🤩