2021-10-28
周末既科学园,只系会谂倒成日有跑步比赛的地方。无意中俾我哋发现有间咁chill,可以对住个草地食饭既餐厅。原来依度落单,都系用QR code落。发现原来依家好多餐厅都转左用依个方法落单。我同男朋友仔好快咁拣左以下两款主食:☑️#威灵顿牛柳 $188这款本身系英国菜色,首先煎香牛柳,加些蘑菇酱,再用酥皮包裹焗香。依度做得都几出色,整到到5成熟刚刚好,食落好Juicy😍👍🏻☑️美味并盘 $158有4款食物:炸豆腐、鱿鱼、炸鸡翼、意式肉丸。配合埋三款酱汁点黎食。每样都炸得刚好。最适合一啲样样都想试下,花心既朋友。🤣☑️另外,我地叫左饮品 #BerryParadise $52 酸酸甜甜好醒神😍☑️#PinaColada $58 有著淡淡香香的菠萝味及耶香味😍总结:环境好正,可以坐喺度,望住咁靓既环境,食少少嘢,饮下嘢~同朋友吹下水,又可以渡过一个下晏💖💝♥️
我同男朋友仔好快咁拣左以下两款主食:
☑️#威灵顿牛柳 $188