2024-10-06 449 浏览
呢期个bucket list 好多都喺荃湾!其中一间系每次黎亲荃湾都会谂起既Hikari! 呢间日小清新既意粉真系好得!今次嚟见到Menu转左,落完order后,又上菜到食完个感觉依然咁正!佢哋嘅意粉真系冇得输!今次叫咗两个lunch set再加一碟小食,都只系三百零蚊!我今次发现到原来OpenRice收藏佢哋仲有折扣优惠添!🤩【日本樱花虾海鲜饮管粉,山葵忌廉汁】$118跟餐 姜黑糖latte $18超级Creamy嘅意粉,山葵忌廉汁非常惹味,佢特别得黎又非常之夹!加埋日本嘅樱花虾脆卜卜,呢个Texture真系冇得输,呢个意粉私心大推!!在叹埋杯拉花咖啡,我获得了一个非常之good嘅Morning🩷【苹果木熏猪腩杂菌意大利饭】$108跟餐 桃肉冰茶 $15卖相100分!同样食落creamy!呢个既口味同日本樱花虾海鲜饮管粉好唔同,钟意食肉香既你绝对要拣呢道苹果木熏猪腩杂菌意大利饭! 木熏猪腩真系非常之香口!【水牛城炸鸡翼】钟意食辣嘅朋友呢一道buffalo wings 同好啱你!酱汁调味非常到位,鸡翼亦炸得非常之脆口,正❤️

【日本樱花虾海鲜饮管粉,山葵忌廉汁】$118
跟餐 姜黑糖latte $18