2022-01-19 27 浏览
成日都懒得煮,疫情又令到堂食无左,带阿仔佐敦学野,行行下就见到呢间burger lab,就入去买外卖一入到去,唔好以为细细间,睇落都有8张櫈,个日下午,就系疫情无乜人坐响度食,眼见好多人都系外卖,我叫完外卖就坐响度,又有音乐听,几好,一个ftm,系要轻松下返到屋企,已经忍唔住开餐,得我同阿仔食,份果好足料burger跟餐有饮品,我叫左个提子汁不得不佩服既系返到屋企个burger 仲甘大个,无扁晒鹅肝牛肉汉堡返到屋企,谂到无谂,紧系食左个burger 先,想试下个包皮系咪脆,就切开一半,同个burger真系好。大。个。好。juicy 😂 个包皮真系好脆,值得等15分钟外卖再返屋企用左30分钟,到仲keep 到唔堕皮,个皮仲胀卜卜 ,真系好正咬落口,先感受到包既脆,随即个鹅肝汁同牛肉汁响咀角漏岀来个牛肉同鹅肝配搭好好,唔会抢走大家个味,之后配料既生菜🥬蕃茄都好新鲜Burger 配薯条🍟加饮品学郑生话斋,定劣薯条加5元芝士值得一试个芝士味好浓又粒粒芝士薯条可拣薯仔或蕃薯,我拣系拣薯条啦,啲薯条同当奴个啲无得比,过左甘耐仲唔油同淋,条条都甘大条肉肉薯条🍟BBQ鸡翼BBQ味好浓,而且鸡翼炸过再加

返到屋企,已经忍唔住开餐,得我同阿仔食,份果好足料
burger跟餐有饮品,我叫左个提子汁

鹅肝牛肉汉堡、bbq鸡翼、薯条

不得不佩服既系返到屋企个burger 仲甘大个,无扁晒

鹅肝牛肉汉堡
牛肉鹅肝汉堡

牛肉鹅肝汉堡

咬落口,先感受到包既脆,随即个鹅肝汁同牛肉汁响咀角漏岀来

Burger 配薯条🍟加饮品

个芝士味好浓又粒粒芝士
肉肉薯条🍟

BBQ鸡翼
BBQ鸡翼

BBQ味好浓,而且鸡翼炸过再加bbq酱,劲惹味,又系食唔停口
不过阿仔话有少少辣,可能系小朋友个味觉唔同,我自己就反而想多少少bbq汁

2022-01-17
15 分钟 (外卖自取)
  • 牛肉鹅肝汉堡