2019-05-10
生日饭想去试一试. 第一 服务态度真系 .... 一个字好*差. 特别年轻𠮶啲服务员不知所谓. 不会有人check你要唔要嘢要走去问人 order etc.唯独是有一个姐姐我觉得好好, 他问我哋需唔需要其他嘢然后帮我哋再refill. 服务态度一流.有个Uncle 介绍我哋饮米水 or something. 不过有啲唔系太好饮.. 话系自家制或者 未摊冻之后倒落个胶樽度有塑胶味... Uncle 应该都唔关佢事嘅佢只系做嘢啫 好认真最basic服务, 第一样带客人坐低, 介绍30秒都不是太过份... 茶餐厅都好服务过他. 真系需要多啲training lor 如果唔想做就唔好做喇... 转行啦环境有啲污糟地下次笠笠. 好彩食物都不算太差, 有啲食物都几好食. 价钱 大概三百蚊一位, 比较all you can eat嚟讲算好食 ( 如果你细食的话). kimchi egg, corn cheese, salad 应该都系任食. 所以都几好 味道一般. 我要赞赏佢哋𠮶啲生菜, 非常新鲜同好靓. 佢有好多间分店所以 食物质素不是太差但系 服务态度同人手或者唔
环境有啲污糟地下次笠笠.
佢有好多间分店所以 食物质素不是太差但系 服务态度同人手或者唔够? 但系我𠮶日去识得 5-8 枱客人.. 你们忙我唔怪你但系.. 5~8台客都过唔掂人哋咁真系要 谂一谂啦.
如果我在会去食我希望下次我可以再畀 好平 踢到佢哋更改 service 同埋清洁.