2024-01-08
头先同女朋友食经历唔系太好我几年前过嚟食嘅时候仲记得门口系有一部点餐机,今日想过嚟回味嘅时候发现点餐机冇咗变咗系由一位婶婶,喺餐厅内处理点餐同俾钱。我同我女朋友俾咗张点餐纸俾个婶婶之后,我哋同个收银嘅婶婶讲我哋比MasterCard并且俾佢睇我哋张卡,唔知个婶婶系咪睇唔明张卡或者耳仔听唔清楚,佢见到我女朋友放张卡喺部拍卡机上面嘅时候,佢为咗再检查多次张卡,用只手推走我女朋友只手并要求佢攞张卡上嚟俾佢睇😟客气礼貌咁问我哋比张卡佢睇唔得咩?当然咁样推其实整唔伤人嘅,但系成个观感真系好差,入到门口冇几耐就遇到啲咁嘅事真系几影响食饭嘅心情。食物质素方面,我自己就麻麻哋,我女朋友相当唔满意😂。沙律选择唔算多,不过佢舖头细细仲要玩自助沙律汤同埋饭,我觉得都算系咁㗎啦。各位就自行判断,谨慎选择啦。
各位就自行判断,谨慎选择啦。