2018-11-10
想食甜品,试下呢间旺角楼上cafe。位置估佢唔到,大厦系系登打士街中街入去一条横街小巷内,差点Miss 左。大厦架lift 仲好「惊吓」下,全因为以下告示:叫人唔好系lift 度食大麻!唔通有前科?上到去感觉好sweet, 粉红色调布置~ 有动漫海报,icon~ 星期六下午二时半,一台客都无,似刚刚开门。招呼我们的女生没有食评讲有女仆装扮,后来发觉套衫仲挂左系toilet, 未有时间换~ 被安排window seat, 出面系一堆旧楼,总算开扬。很想食pancake,叫了一客千层pancake chocolate ice cream. 很是失望! 4块pancake 有两块未整热,cut都cut 唔到,很硬!冇蛋味!后来见到有一箱预先交来既pancake ,所以餐厅只需加热就成。不过听到佢地外卖电话唔停,所以原谅左佢~ haha忙到堂食单都理唔到,等左都超过20mins 先有得食,有一台客等唔到走左!Pancake 原价六十几蚊就坚伏!好彩我们有五折优惠先接受到!粉红strawberry and vanilla 葩菲 $52 呢个正正常常,足料:Oreo biscuit , straw
大厦架lift 仲好「惊吓」下,全因为以下告示:
叫人唔好系lift 度食大麻!唔通有前科?
上到去感觉好sweet, 粉红色调布置~
有动漫海报,icon~
星期六下午二时半,一台客都无,似刚刚开门。
被安排window seat, 出面系一堆旧楼,总算开扬。
不过听到佢地外卖电话唔停,所以原谅左佢~ haha
呢个正正常常,足料:Oreo biscuit , strawberry, 早餐脆脆,vanilla ice cream~
最值得一赞系个女店员,服务态度超好,讲左劲多次唔好意思等咁耐!而我们从头到尾都冇催促过~
不过如果要正价就免了,半价埋单$65算系咁啦!