2022-03-28 1181 浏览
较早前因为生日朋友邀嚟食lunch! 朋友一早book左所以有得坐bar 台。 我地 order 嘅系12贯,师傅好用心介绍每一道食材!而每道都系最时令同新鲜,由淡到浓,而且一道比一道惊喜,有D 配搭晤系师傅介绍都唔会知亦都唔会谂到系咁夹,咁好味,所以先一贯比一贯惊喜!我同朋友都系超爱吃日本紫菜,每以去日本都会买晤同嘅紫菜试!而呢度嘅手卷好味之余,连块紫菜都好香好好味,包左饭都仍然好脆,仲要系成块紫菜嘅味同脆度都均匀,真系好味!我地呢D紫菜控当然唔会放过,去请教师傅啦!原来师傅喺日本都试左好多间唔同嘅紫菜,最后走遍日本才揾到呢间特别制造好味嘅紫菜!可想而知师傅几咁坚持食材嘅质素!CP值高,值得推介嘅 omakase!唔好意思因为挂住食,完全晤记得影相,只系影左一张🤣🤣
唔好意思因为挂住食,完全晤记得影相,只系影左一张🤣🤣
2022-01-27