老公整新条腰都成2个几月,终于都出关啦!我哋梗系通道去,揾吓好嘢食。😍😍😍当然康复第一餐当然想食好嘢,我哋就揸住架车一心谂住入元朗食好西,竟然无意之中比我哋发现呢间火锅冰室,见到开口餐牌劲低食,所以决定去试一试。🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️捞得喜火锅冰室地址:元朗屏昌径14-48号联发楼地下9-10号舖我哋座时间为20:30,所以收费系$188 + 10%有得拣鸡煲+火锅 或 烤鱼+火锅,咁当然系同老公撑枱脚,梗系拣鸡煲+火锅啦!😋😋😋鸡煲我哋拣咗小辣BB麻,鸡煲卖相好靓,鸡好够滑,又够味,真系好食,我哋好快就食完鸡煲,再加枱上嘅猪骨汤去打边炉。😚😚😚打边炉(火锅)食物方面系自助,自己行出去攞,讲真种类唔算特别多,但如果你系虾、蚬、蚝控嘅话,就真系要去啦!佢系一盆盆放出嚟,未比人攞晒又去加出嚟,真系唔洗去抢,慢慢食,慢慢攞都得,讲真,海鲜够新鲜,仲有肥牛、水尤、不同种类嘅丸同各式各样嘅蔬菜,特别系芫茜控嘅朋友,千万唔好错过,仲有其他打边炉(火锅)必备嘅食材,讲真,呢个价钱,食到咁多嘢,仲有海鲜,全部都系任食,仲要食物质数,味道都唔差,呢个价钱,真系胜价比超高,我同老公讲,如果我哋住附近,一

捞得喜火锅冰室
地址:元朗屏昌径14-48号联发楼地下9-10号舖

我哋座时间为20:30,所以收费系$188 + 10%

打边炉(火锅)食物方面系自助,自己行出去攞,讲真种类唔算特别多,但如果你系虾、蚬、蚝控嘅话,就真系要去啦!佢系一盆盆放出嚟,未比人攞晒又去加出嚟,真系唔洗去抢,慢慢食,慢慢攞都得,讲真,海鲜够新鲜,仲有肥牛、水尤、不同种类嘅丸同各式各样嘅蔬菜,特别系芫茜控嘅朋友,千万唔好错过,仲有其他打边炉(火锅)必备嘅食材,讲真,呢个价钱,食到咁多嘢,仲有海鲜,全部都系任食,仲要食物质数,味道都唔差,呢个价钱,真系胜价比超高,我同老公讲,如果我哋住附近,一定成日会去食。🤣🤣🤣

另外,饮品方面都系自助任饮的,但一定要介绍一下佢嘅自家制饮品,真系超出奇哋好食,仲有好多果肉,大家去到真系要试吓啦!👍👍👍

整体评分:最高为🌕🌕🌕🌕🌕
味道:🌕🌕🌕🌕
服务:🌕🌕🌕
环境:🌕🌕🌕
地点:🌕🌕🌕🌕
回头率:🌕🌕🌕🌕

🌟🌟🌟必食推介:鸡煲,海鲜 🌟🌟🌟
  • 海鲜
  • 鸡煲