2023-10-20
胜利道pet friendly cafe! 仲有埋menu比狗狗🐩餐厅有一只超级可爱的柴犬😍餐厅设计超级日系 入到去好舒服阔落 而且仲有室外位置可以坐⛱️餐厅食物高质 而且坚持使用日本蛋✊🏻蒜蓉牛油虾配吐司🍤🍞虾同埋鱿鱼份量都几多 好香既蒜蓉牛油味!包焗到脆脆哋 份量偏细 沙拉有柚子酱 几开胃🤤 海老白汤乌冬 配炸虾🦐 乌冬好弹牙 应该系赞岐乌冬🫶🏻 虾汤有淡淡既海老味仲有好香既鸡汤味🥣 面上面仲有少少蟹肉 🍤炸虾系连虾头的 炸粉系面包碎 超级脆 唔系冰鲜虾French toast😍超级邪恶👿 炸得超级香 面头有超级多既牛油同埋蜜糖 配埋日本牛奶雪糕真系100分 日本牛奶雪糕奶味好香 唔会太甜 配埋原本已经偏甜既法式吐司 几夹蜂蜜青森苹果酥皮💚总共有四块涨卜卜既酥皮 真系每一块都超级脆同埋好酥👍🏻但系我觉得有少少过脆 苹果应该系用左红苹果同埋青苹果🍎🍏 炒得几香 好重肉桂味 同埋系偏硬的 仲食到苹果脆脆哋既口感🤓📍Five To One (何文田)地址:何文田胜利道6号地舖
餐厅有一只超级可爱的柴犬😍
餐厅食物高质 而且坚持使用日本蛋✊🏻
蒜蓉牛油虾配吐司🍤🍞
海老白汤乌冬 配炸虾🦐
🍤炸虾系连虾头的 炸粉系面包碎 超级脆 唔系冰鲜虾
French toast😍
蜂蜜青森苹果酥皮💚
📍Five To One (何文田)
地址:何文田胜利道6号地舖