餐厅: 勝利餐廳小廚
资讯:

2017-06-11 1366 浏览
呢度环境系一般普通茶餐厅,装修乏善足陈。菜干煲猪肺汤好够热,但系唔多够味,好淡口,麻麻哋,好处系无味精!京都猪扒饭(碟头饭)好够热,应该系即叫即整 ,味道尚可,但唔可以叫做突出。梅菜蒸鱼鱼腩(小菜)一样似系即叫即蒸,好够热,因为鱼肉唔够结实,所以觉得唔算好新鲜,但整体上味道还好,份量亦足。热奶茶相当够热,茶味差少小,不过都算佢啦。红豆冰唔算大杯,但红豆味浓,奶嘅份量亦足,算好味 。现场所见,好多一家大细星期日唔喺屋企煮 ,嚟呢度叫几个小菜一齐食,作为街坊小菜,唔系要求珍馐百味,的确系一个唔错嘅选择。
呢度环境系一般普通茶餐厅,装修乏善足陈。

菜干煲猪肺汤
好够热,但系唔多够味,好淡口,麻麻哋,好处系无味精!

京都猪扒饭(碟头饭)
好够热,应该系即叫即整 ,味道尚可,但唔可以叫做突出。

梅菜蒸鱼鱼腩(小菜)

热奶茶
相当够热,茶味差少小,不过都算佢啦。

红豆冰
唔算大杯,但红豆味浓,奶嘅份量亦足,算好味 。

2017-06-11