2022-11-21
讲麻辣火锅,一定会谂起方叔叔,除左个样同个名特别外,独特既味道同精致既环境都系难忘既🥰今次食坚尼地城店,装修非常雅致,好靓好有气氛,似食日本野多过一般火锅店,座位宽敞舒服🛋餐牌当然都系麻辣火锅,海鲜、牛肉、方叔叔推介一应俱全👍🏻先上个糖水俾你润一润、暖暖胃,依个干燥天气打边炉啱晒✨鸳鸯麻辣锅,拣左麻辣锅普通辣,辣味已经好足,香料超多,麻得爽既🔥另一半+$20就有花胶鸡汤,上枱既金汤样好正,饮淡先,少少胶几好味😋真系有花胶同鲜鸡件系入面,先食方叔叔推荐菜,嫩牛肉,食过方叔叔都知,嫩牛肉真系麻辣锅绝配😚超嫩滑,牛味够而厚身口感一流👍🏻珊瑚蚌,平时我比较钟意桂花蚌既嫩滑,点知依个珊瑚蚌口感都好滑😯配#花胶鸡汤 一流,长城小白猪午餐肉,必食之一,有火腿系中间,好快腍好好味,配麻辣正❣️麻辣火锅梗系要食鸭血,个汤底正配口感滑既鸭血,又入味又爽✨鲜腐皮、金菇正常,鲜龙趸片上枱都唔觉特别,食落肉质好弹好鲜,几好味又有鱼味,配花胶汤同麻辣汤会有两种唔同风味,相当唔错🤩饮品叫左水仙乌龙柠檬茶,清新既柠茶,好大杯,另外仲叫左冲上云霄百香果鸡尾酒,味道都易入口,唔会太酒几好味😗气氛太好忍唔住配多枝甜酒,果味几
麻辣火锅梗系要食鸭血,个汤底正配口感滑既鸭血,又入味又爽✨鲜腐皮、金菇正常,鲜龙趸片上枱都唔觉特别,食落肉质好弹好鲜,几好味又有鱼味,配花胶汤同麻辣汤会有两种唔同风味,相当唔错🤩饮品叫左水仙乌龙柠檬茶,清新既柠茶,好大杯,另外仲叫左冲上云霄百香果鸡尾酒,味道都易入口,唔会太酒几好味😗气氛太好忍唔住配多枝甜酒,果味几香浓,可以解辣添😝
无得输既麻辣火锅,净系环境都赢,完全提升左火锅个格调🥂食物质素又高,风味又特别,仲要!服务超好🥺态度好又会介绍下食物,真系好好人,非常满意同满足既一餐💟真系要再食